Körfez´de Şehitler Unutulmadı

Körfez’de Şehitler Unutulmadı
Ramazan ayının son günü Körfez Mezarlığı’nda dualar şehitlerimiz için okundu. Şehit ailelerinin de katıldığı programda, protokol üyeleri de şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Körfez’de dualar şehitler için okundu. Körfez Mezarlığı’nda yer alan Şehitlik Alanı’nda gerçekleştirilen programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, siyasi parti temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

KARANFİL BIRAKILDI

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda duayı İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar yaptırdı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dua sonrası program sona erdi. Başkan Şener Söğüt de şehit aileleriyle sohbet ederken, protokol üyeleriyle birlikte şehitlerimizin mezarına da karanfil bırakıldı.