Körfez Belediyesi´nde ikramiyeler yatırıldı

Körfez Belediyesi’nde imzalanan toplu iş sözleşme ile işçilere verilen Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İkramiyeleri, hesaplarına yatırıldı. Erken ödenen maaş ve ikramiyeler, işçileri sevindirdi

Körfez Belediyesi’nde kısa süre önce imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Ramazan Bayramı’nda 500 TL, Kurban Bayramı’nda ise 1000’er TL’lik ikramiye verilmesi kararlaştırılmıştı. Sözleşmenin imzalandığı gün Başkan Şener Söğüt işçilere bir müjde daha vermiş, Körfez Belediyesi’nin tarihinde ilk defa 1 Mayıs İkramiyesi de sözleşmeye eklenmişti.

EN DÜŞÜK MAAŞ 5.129 TL OLMUŞTU

Körfez Belediyesi, hem 1 Mayıs ikramiyelerini hem de Ramazan Bayramı ikramiyelerini işçilerin hesaplarına yatırdı. İkramiyeler ile birlikte maaşların da erken ödenerek hesaplara yatırılması, işçiye çifte bayram yaşattı. İmzalanan toplu sözleşme ile Körfez Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 5.129 TL olmuştu.