Körfez´de Üstyapı Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
Körfez Belediyesi, Türkiye geneli uygulanan tam kapanma döneminde fırsatı değerlendirerek, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Korona virüs (Kovid19) Salgını döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 17 günlük tam kapanma sonrası Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de fırsatı değerlendirerek, trafiğin yoğun olduğu yerlerde onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler son olarak Yarımca Sanayi Sitesi içerisinde gün içinde yoğun olan bölgelerdeki eksiklikleri giderdi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Özellikle ağır tonajlı araçların bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiği bölgedeki kötü durumdaki yol Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökülerek daha kullanışlı hale getirildi. Başkan Şener Söğüt de saha gezisi sırasında çalışmaları yerinde inceledi. Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Söğüt’e teşekkür etti.