Haber

Başkan Söğüt´ten Ramazan Ayı Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Ramazan Ayı Mesajı

11 Ayın sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Şener Söğüt, Ramazan ayının bolluk, bereket ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bu mübarek ay, sabrı cemili öğrendiğimiz gibi tüm dünyada yaşanan korona salgınına da sabrederek elbirliği ile bu süreçten başarıyla çıkacağımızın inancıdır.

MASKE – MESAFE - TEMİZLİK

Dünyada etkili olan ve ülkemizde de etkisini maalesef artırarak sürdüren korona nedeniyle biraz buruk geçireceğimiz bu ayda, bizlere düşen dua etmek. Tüm insanlık için yapacağımız dualarla birlikte pandemi kurallarına dikkat etmek. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte aşacağız.

HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Körfezli hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, on bir ayın sultanı bu ayın gelenek ve göreneklerimizi, fazilet ve hasletlerimizi koruyup daha güzel yaşama ve yaşatmaya vesile olacağına inanıyor, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler