Haber

Polisimiz Halkın Gönlünde Taht Kurmuştur

Orjinal Resim

Polisimiz Halkın Gönlünde Taht Kurmuştur

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, polis haftası dolayısıyla önce Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğünü ardından da Kocaeli Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılı ve Polis Haftası dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü’yü ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, haftalarını kutladı. Başkan Söğüt daha sonra Özel Hareket Şube Müdürlüğü’nde görevli polislerle de bir araya gelerek tebrik etti.

GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ

Başkan Söğüt daha sonra Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’ı ziyaret etti. “1845 yılında kurulan ve bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamakla görevli polis teşkilatı, bizler için zaman gurur kaynağı olmuştur” diyen Başkan Şener Söğüt, “Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir” dedi.

SİZLERİN SAYESİNDE

Başkan Söğüt, Kocaeli’nin ve Körfez’in güvenlik güçlerinin özverili çalışmaları ile adeta bir huzur kenti olduğunu belirterek, “Sizlerin sayesinde halkımız, çok şükür huzur ve sükûn içinde yaşıyor. Bugün ülkemizin dört bir yanında güven içinde yürüyebiliyorsak, bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük katkısı var” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler