İlimtepe´ye Bırakılan Atıklar Temizlendi

İlimtepe’ye Bırakılan Atıklar Temizlendi
İlimtepe bölgesinde önceki gün kimliği belirsiz olan kişi veya kişiler tarafından boş araziye dökülen kimyasal atıklar temizlendi, bertaraf edilmesi için İZAYDAŞ’a gönderildi.

Körfez’de önceki gün İlimtepe bölgesine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dökülen atıklar sonrasında Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Körfez Belediyesi ekipleri harekete geçmişti. Boş araziye bırakılan gri renkli atıkla ilgili örnekler alınarak analiz için laboratuara gönderildi.

ATIKLAR TEMİZLENDİ

İncelemeler sonrasında da çevre sağlığı açısından riski ortadan kaldırmak adına atıklar Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alandan alınarak bertaraf için İZAYDAŞ’a gönderildi. Yetkililer, konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulduğunu belirtildi.