Köseler Camii´nin Bahçesine Tente

Köseler Camii’nin Bahçesine Tente

Körfez Belediyesi, ilçeye bağlı Himmetli Köyü’nde bulunan köy caminin bahçesinde tente yapımını tamamladı.

Vatandaşların talep ve ihtiyaçları için hızlı adımlar atan Körfez Belediyesi, Başkan Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda,  ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Himmetli Köyü Köseler Camii’nin bahçesinde tente çalışması yapıldı.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Köy halkının sorunlarının yerel idarelere iletilmesinde büyük sorumluluk üstlenen köy muhtarı Mustafa Acar, “Yapılan bu özel çalışma dolayısıyla Körfez Belediye Başkanım Şener Söğüt’e, başkan yardımcım İbrahim Çırpan’a ve Muhtarlık İşleri Müdürüm Özcan Efe’ye teşekkürlerimi sunarım. Camilerimizin brandaları çok güzel oldu” dedi.