Körfez´de Köy Yollarına 65 Bin Ton Asfalt

Körfez’de Köy Yollarına 65 Bin Ton Asfalt

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile son 1 yılda Körfez’in köylerine 65 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Köy yolları, daha konforlu ve kullanışlı hale geldi.

Körfez Belediyesi, Körfez’de hem merkezi noktalarda hem de kırsa alanda ulaşımın daha konforlu ve modern bir şekilde olması için son 1 yılda yol üst yapı düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışma kapsamında Körfez’in köylerine toplam 65 bin ton asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.

YOLLAR DAHA KONFORLU

Ana ulaşım arterleri dışında köy içlerinde de yürütülen çalışma kapsamında son 1 yılda; 65 bin ton asfalt, 71 bin 860 ton stabilize malzeme serimi ve bin 450 metre yama asfalt çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca 9 bin 500 metrelik yolda da onarım işlemleri gerçekleştirildi.

ULAŞIM AĞI GENİŞLETİLDİ

Körfez Belediyesi yetkilileri, köy muhtarları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda sadece ana arterlerde değil, köy içlerinde ve mezarlık alanlarına ulaşım noktalarında da çalışmalar yaptık. Yeni yollar açarak, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak adına adımlar attık” dedi.