Haber

Bir Gün Değil, Her Gün Değerlisiniz

Orjinal Resim

Bir Gün Değil, Her Gün Değerlisiniz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Körfez Belediyesi’nin kadın çalışanlarına çiçek hediye etti, ‘Bizim için bir gün değil, her gün değerlisiniz” dedi.

Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt, kadınlar için özel olarak hazırlanan çiçekleri kendilerine hediye etti.

TOPLUMUN TEMEL TAŞLARISINIZ
Türk toplumunda kadının yerinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'daha güzel bir Körfez' için' birlikte mesai harcadığımız kadın çalışma arkadaşlarımıza çiçek takdim ettik. Huzurlu, sağlıklı ve üreten bir toplumun temel taşları olan kadınlarımızın, hayatlarımızda ki değeri ve önemi çok büyük.

KADINLARDAN TEŞEKKÜR

Kadın çalışanlarımızla, Körfezimiz için omuz omuza çalışıyoruz. Her birine gayretleri, fedakârlıkları ve sabırları için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün jesti karşısında mutlu olan kadınlar, Başkan Söğüt’e teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler