Haber

Başkan Söğüt, "Ağadere´nin Altyapısını Yenileyeceğiz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Ağadere’nin Altyapısını Yenileyeceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaf ziyaretleri kapsamında gün boyunca Ağadere’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Altyapı çalışmalarıyla ilgili de; “Zamanını esnafımızla birlikte planlayarak hızlı bir şekilde çalışmaları tamamlayacağız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaf ziyaretleri kapsamında gün boyunca Ağadere’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında esnafı gezen Başkan Söğüt, kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Söğüt, esnaftan gelen talepleri de ilgili müdürlüklere anında iletti.

ALTYAPIYI YENİLENECEĞİZ

Başkan Söğüt, alt yapı çalışmaları ile ilgili esnafın sorularına da cevap vererek, “İlçemizin alt yapısını yeniliyoruz. Ağadere Caddesi’nde de bir çalışma olacak. Yağmur suyu, atık su ve içme suyu hatlarını İSU ile birlikte yenileyeceğiz. Esnafımızın durumunu biliyoruz. Bunu göz önüne alarak birlikte planlama yapacağız ve hızlıca tamamlayarak sizlerin fazla etkilenmesinin önüne geçeceğiz” dedi.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

Başkan Söğüt, tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin esnafı da olumsuz etkilediğini belirterek, “Esnafımızın her zaman yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Esnaf ziyaretlerimizle de hem sizlerin fikirlerini alıyoruz hem de yapmayı planladığımız projeleri istişare ediyoruz. Sizlerin fikirleri bizler için önemli” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler