Haber

Sizlerin Duası En Büyük Zenginliğimizdir

Orjinal Resim

Sizlerin Duası En Büyük Zenginliğimizdir

Başkan Şener Söğüt, geçtiğimiz aylarda evleri yanan Hasan ve Hacestan Acar’ı ziyaret etti, durumları hakkında bilgi aldı. Hacestan Teyze’nin dualarına teşekkür eden Başkan Söğüt, “Bizim en büyük zenginliğimiz sizlerin duası” dedi.

Başkan Şener Söğüt, Güney Mahallesi’nde oturan ve geçtiğimiz aylarda evleri yanan Hasan ve Hacestan Acar ve yatalak olan kızları Fatma Acar’ı ziyaret etti. Yaşanan üzücü olarak sonrasında Körfez Belediyesi olarak hemen harekete geçtiklerini belirten Başkan Söğüt, “Elimizden gelen her türlü desteği sunduk. Gerek Hacestan Teyzemizi gerekse Hasan Amcamızı bugün iyi görmek bizleri mutlu etti.

GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
Hacestan Teyze’nin duaları sonrasında duygulanan Başkan Söğüt, “Sizlerin bize olan sevgisi ve duasıbizim en büyük zenginliğimizdir. Yaralarınızın sarıldığını görmek bizleri mutlu etti. STK’larımız da güzel bir dayanışma örneği göstererek sizlerin yanında yer aldı. Buradan tüm hepsine teşekkür ediyorum.

BİZLERİ DUYGULANDIRDI
Pazarcılar Odası Başkan Genel Sekreterimiz Muhammed Kılıç kardeşimiz Hacestan teyzemizin bizlere olan sevgi ve duasını videoya alarak bizlere izletti. Bizlerde kendisini ziyaret etmek istedik. Bugün gerçekten milletimiz, ülkemiz ve bizler için ettiği dualar bizleri duygulandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler