Başkan Söğüt´ten ´Hayırlı Olsun´ Ziyaretleri

Başkan Söğüt’ten ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir,  İSU ve Ulaşımpark’ta yaşanan görev değişimi sonrasında yeni görevine başlayanlara, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Sadık Uysal’ı makamında ziyaret eden Başkan Söğüt, yeni görevinde başlarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Söğüt daha sonra İSU Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı olarak atanan Muharrem Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisine görevinde başarılar dileyen Başkan Söğüt, “Hem yeni Genel Sekreter Yardımcımıza hem de Bektaş’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.

ULAŞIMPARK’A ZİYARET

Başkan Söğüt son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark Genel Müdürü olarak göreve başlayan Murat Sağlam ve Genel Müdür Yardımcısı Övünç Yılmaz’ı ziyaret etti. İki isme de yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Söğüt, hediye takdim etti.