Haber

Körfez Belediyesi Koronaya Karşı Teyakkuzda

Orjinal Resim

Körfez Belediyesi Koronaya Karşı Teyakkuzda

Türkiye’de ilk korona virüsü olayının açıklanmasının ardından harekete geçen Körfez Belediyesi, kamu kurumları, ibadethaneler, parklar, duraklar, bankamatikler, üst geçitler, halkın yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve çöp bidonlarını dezenfekte çalışmasını kesintisiz sürdürüyor.

Virüse karşı yoğun mesai

Körfez Belediyesi, Çin ve İtalya'da etkisini gösteren, dünyanın farklı ülkelerinde hızla yayılan korona virüs hastalığına karşı alınan tedbirleri artırdı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Türkiye'de korona virüs olayı görüldüğünü açıklamasıyla birlikte Körfez’deki dezenfekte çalışmalarını iki katına çıkartan Körfez Belediyesi, ibadethaneler, parklar, duraklar, bankamatikler, üst geçitler, kamu kurumları, halkın yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve çöp bidonlarını salgın hastalığa karşı ilaçlama çalışmaları yaptı. Belediye ekiplerinin korona virüse karşı aldığı tedbirler, hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Söğüt, “Halkımız bu konuyla ilgili hassasiyetlerini muhafaza etsinler.”

Körfez Belediyesi olarak ilk günden itibaren gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ekiplerimizle istişare ederek toplu kullanılan alanlarda özellikle kamu kurumları, ibadethaneler, duraklar ve parklarda dezenfeksiyon çalışmalarını iki katına çıkarttık. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde ilçemizde hizmet veren halk otobüslerininde dezenfeksiyon çalışmalarını yapıyor ve takip ediyoruz. Halkımız bu konuyla ilgili hassasiyetlerini muhafaza etsinler. Bizim gerekli tedbirleri aldığımızdan da emin olsunlar.” İfadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler