Körfez Ramazan Ayına Hazır

Körfez Belediyesi, düzenleyeceği birbirinden farklı etkinliklerle Körfezlileri buluşturmaya Ramazan ayında da devam edecek.

Her akşam çeşitli etkinlikler düzenlenecek

Körfez Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerin programı hazırlandı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan etkinliklerle Körfezliler dolu dolu bir Ramazan ayı geçirecek. Ramazan ayı içerisinde kültür, sanat, birlik, beraberlik ve hoşgörüye dokunan önemli programlar düzenlenecek.

Etkinlikler Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde düzenlenecek

Birbirinden farklı etkinliklere imza atacak olan Körfez Belediyesi bu etkinliklerini Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde düzenleyecek. Etkinlik alanında yer alacak programlarda Hacivat Karagöz, gölge oyunu, şişme oyun parkuru, illüzyonist, jonglör, çay ikramı, sürpriz programlar, tasavvuf müziği ve ilahi grubu dinletileri yer alacak.