Haber

En Etkili Tedbir Kendimizi Korumak

Orjinal Resim

En Etkili Tedbir Kendimizi Korumak

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pandemide tablonun olumlu yönde seyrettiğini belirten Başkan Söğüt, “Rehavete kapılmadan, temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet edelim” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da eşlik ettiği Başkan Söğüt, sohbetinde vatandaşlara pandemide tablonun olumluya döndüğünü ama rehavete izin vermemeleri gerektiğini belirtti.

REHAVETE KAPILMAMALIYIZ

“Rehavete kapılmadan, temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet edelim” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sadece kendimiz için değil, sevdiklerimiz için de kurallara uyalım. Hanelerimize girdikten sonra bile dikkati elden bırakmayalım. Sayın Bakanımız da ilk günden beri ifade ediyor; en etkili tedbir kendimizi korumak, kuralları uygulamaktır” dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Körfez Belediyesi olarak vakanın görüldüğü ilk günden salgınla mücadelede yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Tabi bizler yapılması gerekenleri diğer kurumlarla uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz. İlk günden itibaren de asla bu çalışmaları esnetmedik. Bu vesileyle salgında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler