Başkan Söğüt´ten Engelliler Günü Mesajı

Başkan Söğüt’ten Engelliler Günü Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engellilerin dışlandığı bir şehir hayatı bilinçli ve vicdanlı insanların hayatı olamaz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Unutulmaması gereken bir gerçek var ki; hepimiz birer engelli adayıyız. O yüzden onları anlamak yerel yönetimler olarak her zaman önceliğimiz olacaktır. Engellilerimizin sorunlarına sahip çıkmak bir insanlık ve vatandaşlık görevimizdir.

BU BİZİM SORUMLULUĞUMUZ

Engelli olan ve bugün büyük başarılara imza atan sanatçılarımız ve sporcularımız var. Bu örnekler çoğaldıkça engelli bireylerin cesaretleri daha da artacak bakış açıları da değişecektir. Bunda bizlere de büyük görevler düşmektedir. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütüf olarak değil sorumluluk olarak kabul ediyoruz” dedi.