İstişare kültürü ile yatırımlara yön veriyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve başkan yardımcılarını ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve başkan yardımcılarını ağırladı. Çelik ve beraberindeki heyeti ilk olarak başkanlık makamında ağırlayan Başkan Şener Söğüt, ilçe hakkında ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapılması sonrasında birlikte Teknik Hizmetler Alanı’na ziyarete gidildi.

TASARRUF SAĞLIYORUZ

Burada bulunan atölyeleri gezdiren Başkan Şener Söğüt, “Belediyemizdeki hizmet ve teknik alandaki birimler bu alanda. Buradaki atölyelerde hem belediyemizin hem de kamu kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu doğrultuda da malzemelerimizi teknolojiye göre yeniledik ve tüm işlemleri kendimiz yaparak ekonomik ve zaman olarak tasarruf sağladık.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ

Mesela araç bakım atölyemizde aldığımız yazılım ile aracın neresinde arıza var görebiliyoruz ve arkadaşlarımız da hemen soruna müdahale ediyor ve çalışmalar hızlanıyor” dedi. Yatırımlar hakkında da bilgiler veren Başkan Söğüt, “Yatırımlarımızı yapmadan önce istişare kültürü önceliğimiz oluyor. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEBRİK

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Başkan Şener Söğüt’ü tebrik ederken, “Öncelikle misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten güzel çalışmaları tek tek hayata geçiriyorsunuz. Ortak noktamız, hizmetimizin merkezinde insan olması” ifadelerini kullandı.