Fen Lisesi´ne 200 kişilik konferans salonu

Körfez Belediyesi, eğitim kurumlarına desteğini aralıksız sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün “Ülkenin kalkınması için en önemli temel taşı eğitimdir” diyerek verdiği önem sonrasında Körfez Belediyesi ekipleri de eğitim kurumlarından gelen talepleri tek tek sıraya alarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

KOLTUKLAR TAKILDI

Ekipler son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de okul ziyareti sırasında söz verdiği gibi Körfez Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’ne konferans salonu kazandırdı. Salonun iç tefrişatı Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı ve sahne kurulu gerçekleştirildi. Daha sonra da koltuklar takıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

200 kişilik konferans salonunda çalışmalar tamamlanırken, okul yönetimi de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti. Körfez Belediyesi yetkililer, “Eğitim kurumlarına olan desteğimiz sürecek. Bizlere iletilen talepleri iş programına alıyor ve çalışmalara hemen başlıyoruz” denildi.