Körfez´in Köylerine Modern Yollar

Körfez’in Köylerine Modern Yollar

Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile köy yollarını daha modern hale getiriyor. Son olarak Elmacık Köyü ile Radar Caddesi arasındaki yolda düzenleme yapıldı, sıcak asfalt döküldü.

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile ilçedeki kırsal alanda kalan yollar, modern hale getiriliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışma sonrasında ana geçiş güzergahında yenilenmeyen bölüm kalmazken, Körfez Belediyesi ekipleri de köy içlerinde ve bağlantı yollarında düzenlemeler yaptı.

MODERN HALE GETİRİLDİ

Elmacık Köyü ile Radar Caddesi arasında kalan yaklaşık 6 kilometrelik yolun yenilenmesi için de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Vatandaşların talebi sonrası Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te konunun takipçisi olacağını belirtmiş ve çalışmaların başlaması noktasında adımlar atmıştı.

6 KİLOMETRELİK YOL

İş kapsamındaki çalışmalara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Elmacık Köyü’nde asfalt serimi öncesi yolda trimer kazısı gerçekleştirirdi. Önceki gün de 6 kilometrelik yolun asfaltlama çalışması başladı. Yolu kullanan vatandaşlar ise çalışmadan dolayı hem Körfez Belediyesi’ne hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.