Haber

En İyi Hizmeti Sunmak İçin Düzenliyoruz

Orjinal Resim

En İyi Hizmeti Sunmak İçin Düzenliyoruz

Körfez Tütünçiftlik sahilinde bulunan ve tadilat çalışmaların son aşamaya geldiği Nazende Restoran ve Kafe’de incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Körfezli hemşehrilerimize Yarımca ve Kirazlıyalı’da olduğu gibi deniz kenarında; kaliteli, lezzetli ve ekonomik hizmet sunmak ilk hedefimiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Tütünçiftlik sahilinde bulunan ve tadilat çalışmaların son aşamaya geldiği Nazende Restoran ve Kafe’de incelemelerde bulundu.  Kirazlıyalı ve Yarımca’da bulunan Nazende Restoran ve Kafe’ler tadilat sonrasında hizmete açılmış ve yaz aylarında binlerce Körfezlilere kalite ve lezzeti ekonomik olarak hizmete sunmuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tütünçiftlik’te bulunan ve kapasitesi arttırılarak daha modern hale getirilecek olan Nazende Restoran ve Kafe’deki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, yetkililerden bilgi aldı. Körfez’in en güzel noktalarında hayata geçirilen Nazende Restoranların büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Bizler de vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak adına yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz

KALİTELİ, LEZZETLİ, EKONOMİK

Yarımca ve Kirazlıyalı Nazende Restoran ve Kafelerdeki ziyaretçi sayıları, gerek halkımızın memnuniyeti gerekse aşçılarımızın gerçek anlamda başarıları bizleri de mutlu ediyor. Çünkü vatandaşlarımız memnun ayrılınca, bizler de memnun oluyor ve ne güzel bir iş yapmışız diyebiliyoruz. Körfezli hemşehrilerimize deniz kenarında; kaliteli, lezzetli ve ekonomik hizmet sunmak bizim ilk hedefimizdi.

ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu doğrultuda da bugüne kadar taviz vermedik, vermeyeceğiz de. Tütünçiftlik Nazende bizim en büyük sosyal tesislerimizden biri. Tadilat çalışmaları kısa süre içerisinde bitecek. Yine hemşehrilerimiz deniz kenarında güzelce vakit geçirebileceği, misafirlerini ağırlayabileceği mekanı yeniden hazır hale getirmiş olacağız” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler