Kabakoz´a 300 Araçlık Tır Parkı

Kabakoz’a 300 Araçlık Tır Parkı
Körfez’de Kabakoz bölgesindeki 40 dönümlük alanda hayata geçirilen tır parkı tamamlandı, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sanayinin avantajını ve dezavantajını yaşayan bir ilçe olan Körfez’e yeni tır parkları kazandırılıyor. Özellikle mahalle aralarında ve ana cadde üzerinde yer alan parklanmaların önüne geçmek adına ilçe genelindeki park alanlarını çoğaltan Körfez Belediyesi, Kabakoz bölgesindeki 40 dönümlük alanda hayata geçirdiği tır parkı alanını tamamladı, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

40 DÖNÜMLÜK ALAN

300 aracın aynı anda park edebileceği 40 dönümlük alandaki parkta her türlü ihtiyaca yönelik sosyal donatı alanı da olacak. Kirazlıyalı’da da bir park alanı oluşturulması ile birlikte gelişi güzel şekilde mahalle aralarında bırakılan tırlarla ilgili de denetimler daha sıkı hale getirilecek.