Yarımca Nazende Işıl Işıl Oldu

Yarımca Nazende Işıl Işıl Oldu

Körfez Belediyesi’nin Yarımca sahilinde hayata geçirdiği Nazende Kafe ve Restoran’ın bahçesindeki ağaçlar renkli ışıklarla süslendi, güzel bir görüntü ortaya çıktı.

Körfez Belediyesi’nin Yarımca sahilinde hayata geçirdiği Nazende Kafe ve Restoran’ın bahçesindeki ağaçlar renkli ışıklarla süslendi. Açıldığı günden bu yana sadece Körfezlilerin değil, tüm Kocaelililerin tercih ettiği mekanlardan biri haline gelen Nazende Yarımca, küçük dokunuşlarla daha da şık hale getiriliyor.

AĞAÇLAR IŞIKLANDIRILDI

Sahil kısmında yer alan ağaçlar ışıklandırıldı, güzel bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar da Başkan Şener Söğüt’e çalışmadan ve tesislerde verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Özellikle hafta sonu yoğun ilgi gören tesis, hizmet kalitesini de her geçen gün arttırıyor.