Haber

Başkan Söğüt´ten Bayram Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Bayram Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Bayramlar; birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın ve paylaşmanın simgesi olan Kurban Bayramına kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başkan Söğüt, “Bayramlar; birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.

EKİPLERİMİZ SAHADA OLACAK

Diğer bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum.  Biz Körfez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldık. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince her konuda siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.

MASKE VE MESAFE

Unutmadan; Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım. Hepimiz lütfen temizlik, maske ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler