Haber

Başkan Söğüt, "Kazanan Körfez oluyor"

Orjinal Resim

Ağadere Caddesi’nde Kurban Bayramı öncesi kurulan Panayır Günleri alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Biz sizlerden gelen talep ve önerilere her zaman açığız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ağadere Caddesi’nde Kurban Bayramı öncesi kurulan Panayır Günleri alanını ziyaret etti. Trafiğe kapatılan Ağadere Caddesi’nde oluşturulan panayır alanında hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Esnafımızın olduğu kadar vatandaşlarımızın da bu konuda ciddi talepleri vardı. Bu tür panayırlar ile kazanan Körfez oluyor” dedi.

HER KESİM MEMNUN

Esnaflardan gelen teşekkürlere de cevap veren Başkan Söğüt, “Biz sizlerden gelen talep ve önerilere her zaman açığız. Çok güzel bir organizasyon oluyor. Körfezlilik bilincini oluşturmak adına da önemli bir adım” dedi. Vatandaşlardan da oldukça güzel tepkiler aldıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Sonuç hem bizleri hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı memnun etti” dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Başkan Şener Söğüt daha sonra Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ile birlikte Ağadere Caddesi’nde panayıra katılan esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, bu tür etkinliklere her zaman destek olacaklarını belirtti.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler