Haber

Turizm çıtası daha da yükselecek

Orjinal Resim

İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başlayan Fatih Taşdelen'i ağırlayan Başkan Şener Söğüt, “Gençlik merkezlerimiz dışında ilçemize yeni kütüphaneler de kazandıracağız. Her projemiz geleceğimiz olan nesiller için” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak göreve başlayan Fatih Taşdelen'i makamında ağırladı. Taşdelen’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, “Eminim görev süresi boyunca kültür ve turizm noktasında Kocaeli genelinde önemli işlere imza atacaktır” ifadelerini kullandı. Taşdelen’de Başkan Söğüt’e temennilerinden dolayı teşekkür etti.

HAYATA GEÇİRİYORUZ

Başkan Söğüt, seçim beyannamesinde de yer aldığı gibi gençlere yönelik gençlik merkezleri ve kütüphaneleri hayata geçireceklerini belirterek, “Özellikle kütüphane noktasında adımlarımızı atıyoruz. Her projemiz geleceğimiz olan nesiller için. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde kitap okuyabileceği araştırma yapabileceği mekânlar oluşturuyoruz” dedi.

BİRLİKTE DEĞER KATACAĞIZ

Kültür dışında turizm noktasında da Hereke Kalemizi tamamladık, iç peyzaj çalışmalarında da sona geldik. Kalesi, halısı ve diğer değerleri ile Hereke bölgemiz turizm açısında önemli. Birlikte ortak yürüteceğimiz çalışmalar ile de bu değeri daha da yükseğe çekeceğimize inanıyorum” dedi. Ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler