Körfez´de Hacivat ve Karagöz Sokağa İndi

Körfez’de Hacivat ve Karagöz Sokağa İndi

Ramazan ayının sembol etkinliklerinden olan Karagöz ve Hacivat, Körfez Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında mobil araç ile sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ilçe sakinlerine eğlenceli anlar yaşattı.

Dünyayı etkisi altın alan koronavirüs ile mücadele sürerken, evlerinde kalan vatandaşlara Körfez Belediyesi, eğlenceli anlar yaşattı. Ramazan ayının sembol etkinliklerinden olan Karagöz ve Hacivat, Körfez Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında mobil araç ile sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ilçe sakinleriyle buluştu.

DOYASIYA EĞLENCE

Yasağın olduğu dört gün boyunca ilçenin her mahallesinde sokak sokak gezen ekipler, balkonlardan çocuklarla sohbet etti, onlara Türk bayrakları dağıttı. Balkonlardan Hacivat ile Karagözü gören çocuklar neşeli anlar yaşarken, büyüklerde Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu.