Haber

Başkan Söğüt´ten 19 Mayıs Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten 19 Mayıs Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yayımladığı mesaj ile kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. “En büyük zenginliğimiz gençlerimiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Büyük bir destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'un, 101. yıldönümünü coşku ile kutluyoruz. 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın temsilidir.

GURUR VE COŞKUYU YAŞIYORUZ

19 Mayıs 1919’da, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Milletimizin şahlanışının 101’inci yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu Milletçe yaşıyoruz. Ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği olan Atalarımızın, şehitlerimizin, gazilerimizin ve sizleri yetiştirenlerin güvenlerine layık olacağınıza, ülkemiz adına, milletimiz adına çok daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum.

BAŞARILARA İMZA ATACAKSINIZ

Bu vesile ile bir kez daha başta bugünü gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler