Körfez´e Yakıştı

Körfez’e Yakıştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamladığımız Hacı Osman – İlimtepe yolunda bariyerler tamamlandı, çizgiler de çekildi.

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım ağını genişletmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Hacı Osman Mahallesi ve İlimtepe arasındaki bağlantı yolunda başlatılan genişletme ve asfalt çalışması kısa süre önce tamamlandı. Güvenlik açısından da bariyerlerin yerleştirildiği yolda, çizgiler de çekilince oldukça güzel bir görüntü oluşturuldu.

ULAŞIM AĞI GENİŞLETİLİYOR

Yarımca’dan ilimtepe’ye ulaşımı kolaylaştıran ve Otoyol çıkışından da D-100’e alternatif bir ulaşım olanağı sağlayan yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yol çizgi çekim işlemleri de bitti. Adeta bir otoyol genişliğinde olan yol, İlimtepe’nin yeşili ve Körfez’in mavisiyle de birleşince güzel bir fotoğraf ortaya çıktı.