Haber

Halk Otobüsleri Ve Taksiler Dezenfekte Edildi

Orjinal Resim

Halk Otobüsleri Ve Taksiler Dezenfekte Edildi

Körfez Belediyesi kent genelinde hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak ilçe genelinde yolcu taşıyan halk otobüsleri ve ticari taksiler de ekipler tarafından dezenfekte edildi.

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak ilçe genelinde yolcu taşıması yapan halk otobüslerini ve ticari taksileri ilaçladı. İlk olarak Güney Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ndeki taksi duraklarında ve taksiler içinde ilaçlama yapan ekipler, daha sonra Kirazlıyalı’daki Halk Otobüsleri Durağı’na geçti ve burada otobüslerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

TAKSİCİLERDEN TEŞEKKÜR

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve taksiciler Körfez Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bizlere bu konuda yardımcı olan ve ilaçlama çalışmaları için talimat veren Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e teşekkür ederiz” dedi. Ekipler taksi duraklarının ilaçlama çalışması sonrasında halk otobüsleri durağına geçti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ekipler çalışmaya ve park halindeki araçların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdi. Yetkililer, “Dezenfektelerimizi hazırladığımız program kapsamında sürdürüyoruz. Körfez halkının yoğun olarak kullandığı dolmuşların da temizlik ve dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdik. 7/24 esasına göre ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler