"Geleceğimiz İçin Duyarlı Olmalıyız"

“Geleceğimiz İçin Duyarlı Olmalıyız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gönüllü temizlik üyeleriyle birlikte ‘farkındalık’ oluşturmak adına, yeleğini giydi, elinde süpürge ile Körfez’in sokaklarını süpürdü.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gönüllü temizlik üyeleriyle birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla yeleğini giydi, elinde süpürge ile Körfez’in sokaklarını süpürdü.

Etkinliğe; organizasyonun öncülerinden olan Eczacı Caner Göçmez, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, stk temsilcileri ile 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı.

FARKINDALIK YARATILDI

Etkinlik öncesinde bu organizasyonda emeği geçen eczacı Caner Göçmez’e teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Farkındalık yaratacak bu tür organizasyonlara bizler her zaman destek olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Bugün de temiz çevre, temiz toplum ve temiz insan olmak için bir araya eldik. Gelecek nesillere temiz bir çevre ve ülke bırakmak istiyorsak, önce kendimiz korumalıyız.

BU KENT HEPİMİZİN

Bu bizim için çok önemli bir görev ve ödev. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz gerçekten 24 saat esasıyla büyük bir özveriyle çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ama vatandaşlarımızdan da çevre konusunda daha hassas ve duyarlı olmalarını istiyorum. Bu kent hepimizin” ifadelerini kullandı.

DUYARLI OLMALIYIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve katılımcılar, Tuğrul Caddesi’nden başlayarak sahile kadar olan yaklaşık 3 kilometrelik alanı süpürdü. Toplanan çöpler temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine edilirken, esnaf ve vatandaşlara da temizlik ve kirletmemekle ilgili broşürler dağıtıldı.