Orta Hasarlı 5 Bina Yıkıldı

Orta Hasarlı 5 Bina Yıkıldı

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tespit edilen ve yasal süreci tamamlanan orta hasarlı durumdaki 5 binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tespiti yapılan ve gerekli yasal süreci tamamlanan orta hasarlı binaların yıkımlarını sürdürüyor. Ekipler bu doğrultuda son olarak köyler bölgesindeydi. İlk olarak Şemsettin ve Naip Köyü’ndeki binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiren ekipler, daha sonra ortada kötü görüntü kalmaması için molozların kaldırım işlemlerini de gerçekleştirdi.

YIKIMLARI TAMAMLANDI

Ekipler daha sonra Karayakuplu’da bulunan ve orta hasarlı durumdaki 2 adet binanın yıkımını gerçekleştirdi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrası gerçekleştirilen yıkım bir günde tamamlandı. Yetkililer, sadece ilçe merkezinde değil, köyler bölgesinde de metruk ve orta hasarlı binaların yıkımlarını gerçekleştirdiklerini belirtti.