Haber

SARNIÇ HAN´DA TAPULAR VERİLDİ

Orjinal Resim

SARNIÇ HAN’DA TAPULAR VERİLDİ
Körfez Belediyesi’nin prestij yatırımları arasında yer alan ‘Sarnıç Han’ İş Merkezi’ içerisinde bulunan altmış altı iş yerinden kırk bir adet iş yerinin satışı gerçekleştirildi. Bu bağlamda, Körfez Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törenle de on altı iş yerinin tapusu sahiplerine teslim edildi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün makam odasında gerçekleşen törene; Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Tapu Müdürü Teyfik Palabıyık, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan-Levent Yılmaz ve mülk sahipleri katılım sağladı.

KÖRFEZ’İN PRESTİJ YATIRIMI ‘SARNIÇ HAN’
Körfez Belediyesi’nde önceki dönem ihaleleri yapılmış projeler bir bir tamamlanarak halkın hizmetine açılıyor. Bu kapsamda 2016 yılında ihalesi yapılmış olan ve 13 bin 565 metrekarelik alan üzerinde 7 katlı olarak inşa edilen Sarnıç Han’da çalışmalar tamamlandı, iskânları alınan iş yerlerinin tapuları bugün düzenlenen törenle mülk sahiplerine Başkan Şener Söğüt ve Körfez İlçe Tapu Müdürü Teyfik Palabıyık tarafından teslim edildi.

BAŞKAN SÖĞÜT: “HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Kentimizin prestij yatırımları arasında olan Sarnıç Han iş merkezini tapu verecek noktaya kadar getirdik diyen Başkan Söğüt, “ Temennimiz bölgenin kısa süre zarfında, daha da canlanması. İçerisinde toplam altmış altı tane bağımsız iş yerinin olduğu Sarnıç Han İş Merkezi’ni, tarihi Selçuklu mimarisinden esinlenilerek hayata geçirerek ilçemize kazandırmış olduk. Tapu teslim işlemleri devam ediyor. Tapuları teslim edilen mülkiyetler, faal bir şekilde işletilmeye başlanırsa çok daha güzel olacağına inanıyorum. Teslimini gerçekleştirdiğimiz tapular, sahiplerine ve tüm Körfez halkımıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANDI
Düzenlenen tapu töreninde ayrıca; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Körfez Belediye Başkanlığı arasında web tapu sistemi üzerinden elektronik ortamda işlem yapılmasına ilişkin protokol de imzalandı.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler