Haber

Körfez´de Karne Heyecanı

Orjinal Resim

Körfez’de Karne Heyecanı
Körfez’de 2019-2020 eğitim öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı, öğrenciler karnelerine kavuştu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Anadolu İlkokulu’nda düzenlenen törende çocukların heyecanına ortak oldu.
2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı, tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de öğrenciler oldukça heyecanlıydı. Karne dağıtım töreni ise Körfez protokolünün katılımıyla Anadolu İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Kuzey Mahalle Muhtarı Kadir Yeşil,  kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
BAŞKAN SÖĞÜT” GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”
Katıldığı karne töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,“Ülkemizin teminatı olan siz kıymetli evlatlarımızın, heyecan içerisinde beklediği karne dağıtım törenini bugün hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Yarınlara dair umutlarımızı, hedeflerimizi güçlendiren çocuklarımızın eğitim alanında bir eksiklik yaşamamaları için çalışmalarımızı güçlendirerek sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz”dedi.

TATİLİ HAK ETTİNİZ
Başkan Söğüt, “Sevgili öğrenciler, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yoğun bir tempo ile ders çalıştınız, ödev yaptınız ve güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreçte bol bol oyun oynayın, kitap okuyun, dinlenin. Tamamlamış olduğunuz eğitim-öğretim döneminin ilk yarısında sizlere ve sizinle birlikte Körfez’de okuyan otuz dört bin altı yüz öğrencimize de iyi tatiller diliyorum. Tüm çocuklarımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM BİLGİN’DEN BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Düzenlenen karne dağıtım programında konuşan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, “Sevgili çocuklar, kıymetli veliler, tüm ülkemizde olduğu gibi Körfezimizde de karne dağıtım töreni heyecanı var. 9 Eylül 2019 tarihi ile başlayan 2019-2020 eğitim öğretim yılının bugün itibari ile iki haftalık sömestr tatil süreci başladı. Tatiliniz bittiğinde, okulunuzu özlemiş bir şekilde öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza tekrar kavuşacaksınız. Eğitim-öğretim süreniz boyunca bizden önce Körfez Belediyemiz her türlü ihtiyacınızda yanınızda oldu. Ben burada sizlerin huzurunda Belediye Başkanımız Şener Söğüt beyefendiye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EĞİTİM CAMİASINA HAYIRLI OLSUN
Kaymakam Bilgin konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Bu anlamlı günün, çocuklarımıza, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, herkese iyi tatiller diliyorum” temennilerinde bulundu.

Konuşmaların son bulmasıyla birlikte öğrencilere karneleri verildi. 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler