Haber

Başkan Söğüt, "Kültürel Çeşitlilik Zenginliğimiz"

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, “Kültürel Çeşitlilik Zenginliğimiz”

Başkan Şener Söğüt, Esentepe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Körfez’deki kültürel çeşitliliğin bir zenginlik olduğunu belirten Söğüt, “Bu zenginliği de birlikte geliştireceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Esentepe Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esentepe’nin kendi için ayrı bir önemi olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Esentepe kültürel zenginliğimizin en güzel örnek teşkil ettiği mahallelerden biri. Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin yansımasını görebiliyorum” dedi.

“TALEPLERİNİZ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

"Biz birlikte, beraber Körfeziz" diyen Başkan Şener Söğüt, “Atacağımız her adım, planlayacağımız her proje insan odaklı olacak. Ortak akıl ile hareket edeceğiz. Bölgede eksikliklerle ilgili sizlerin talepleri doğrultusunda çalışma yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

“ESNAFIMIZ BİZİM KALBİMİZ”

Esnaflarla sohbetinde de, “Şehrimiz menfaatlerine fayda sağlayan, Körfez’e aidiyet duygusuyla hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Şener Söğüt, “Esnafımız, Körfez'de bizim canımız, kalbimiz” ifadelerini kullandı. Esnaf ziyaretleri sırasında Başkan Söğüt’e AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler