Haber

Sarnıç Han Ağustos´ta Tamam

Orjinal Resim

Sarnıç Han Ağustos'ta Tamam

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de bir önceki dönem yapımına başlanan projeleri tek tek tamamlıyor. Bu kapsamda Sarnıç Han da Ağustos ayında hizmet vermeye başlayacak.

Körfez Belediyesi’nde önceki dönem ihaleleri yapılmış projeler bir bir tamamlanarak halkın hizmetine açılması planlanıyor. Bu kapsamda 2016 yılında ihalesi yapılmış olan ve 13 bin 565 metrekarelik alan üzerinde 7 katlı olarak inşa edilen Sarnıç Han’da çalışmalar tamamlanmak üzere. Müteahhit kaynaklı gecikme sonrasında 10 Mayıs 2018’de tekrar ihaleye çıkılan Sarnıç Han’da çalışmalar yüzde 95 oranında tamamlandı.

BAŞKAN YAKINDAN İLGİLENİYOR

Dış cephenin tamamlandığı, çevre düzenlemesinde de sona doğru gelindiği Sarnıç Han da bürolar tek tek sahiplerine teslim edilemeye başlandı. Girişte yer alacak olan Ziraat Bankası Körfez Şubesi’nin yeri de teslim edildi ve tefrişat çalışmalarına başlandı. Başkan Şener Söğüt de geçtiğimiz gün Sarnıç Han’da incelemelerde bulundu, alanları tek tek inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

BAŞKAN SÖĞÜT, “KOLLARI SIVADIK”

Başkan Şener Söğüt, Sarnıç Han’ın kısa süre içerisinde bölge halkına hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Halkımızın büyük teveccühü ile 31 Mart’ta seçimi kazandık ve mazbatamızı aldık. Devam eden projelerin tamamlanarak halkın hizmetine sunulmasını öncelik belirleyerek kolları sıvadık.

“SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR”

Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi projelerinin en kısa sürede tamamlanması adına müteahhit firma yöneticileri ile bir araya geldik ve çalışmaları hızlandırdık. Son rötuşların tamamlanması ile birlikte Sarnıç Han içerisindeki büroların tamamını hak sahiplerine teslim edeceğiz ve onlar da taşınma işlemlerine başlayacak” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler