Haber

Körfez´de Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Orjinal Resim

Körfez’de Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki 36 mahallede başlattığı bahar temizliğini sürdürüyor. Çalışma kapsamında yollar bakıma alınıyor, üst geçitler temizleniyor, cadde ve sokaklarda detaylı temizlik yapıyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez’in 36 mahallesinin tamamında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cadde ve kaldırımlarda yıkama ve bakım onarım çalışmaları yapılırken, yabancı ot, ağaç budama çalışmaları da gerçekleştirildi. Ayrıca bölgedeki üst geçitlerde köpüklü ve tazikli su yardımıyla dezenfekte edildi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışma nedeniyle Körfez Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Körfez Belediyesi yetkilileri, kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirliliklerin giderildiği, vatandaşların sağlıklı temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak titizlikle devam edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler