Haber

Söğüt, "Yakaladığımız Uyum Projelere Yansıyacak"

Orjinal Resim

Söğüt, “Yakaladığımız Uyum Projelere Yansıyacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti, MHP ve BBP’ye iade-i ziyarette bulundu. Körfez’deki birlikteliğin sandığa yansıdığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Seçim sürecince sandığa yansıyan birlikteliğimiz, şimdi projelerimize yansıyacak” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti, MHP ve BBP’ye iade-i ziyarette bulundu. İlk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt’ü İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yöneticiler karşıladı. “AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Ramazan Tuna ve yönetim kurulu üyelerimize 31 Mart Yerel Seçimlerinde göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diyen Başkan Söğüt, yakalanan başarıda en büyük emeğin teşkilatlar olduğunu belirtti.

GÜRSU, “BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”

Başkan Söğüt daha sonra MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimini ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Gürsu, Cumhur İttifakı’nın ve tesis edilen birlikteliğin devam edeceğini belirterek, elde edilen başarıyla birlikte ittifakın daha da perçinlendiğini ifade etti. Başkan Söğüt daha sonra Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binalarında ziyaret etti.

“ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI”

Seçim sürecinin geride kaldığını artık projeleri tek tek hayata geçirmek için startı verdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Seçim sürecince sandığa yansıyan birlikteliğimiz, şimdi projelerimize yansıyacak” dedi. İade-i ziyaretlere başladıklarını belirten Başkan Söğüt, “Üç partimize iade-i ziyarette bulunduk. Karşılama ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler