"Şehri De Gönülleri De Nakış Nakış İşleyeceğiz"

“Şehri De Gönülleri De Nakış Nakış İşleyeceğiz”

Hafta sonu Körfezlilerin hem mutluluğuna hem de acısına ortak olan Şener Söğüt, vatandaşlarla buluşmasında hem tebrikleri kabul etti hem de onlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutluluğuna ortak olurken, taziye ziyaretlerinde de acılarını paylaştı. Vatandaşlarla buluşmasında tebrikleri kabul eden ve onlarla sohbet eden Şener Söğüt, gelen talepleri de tek tek not aldı. Söğüt, “Bu makamlar hizmet makamları, vebalini üzerimizde görevimizin sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyacağız" dedi.

İNSAN ODAKLI PROJELER

Göreve talip olurken ‘gönül belediyeciliği’ sözü verdiklerini belirten ve bu doğrultuda çalışmalara yön vereceklerini söyleyen Söğüt, “Şehri de gönülleri de nakış gibi işleyeceğiz. Bu bizim çalışma prensibimiz olacak. Vatandaşlarımızın taleplerine göre projelere yön vereceğiz. Kısacası yapacağımız her projenin merkezinde insan olacak” ifadelerini kullandı.