Başkan Söğüt İlk Kurdelesini Kesti

Başkan Söğüt İlk Kurdelesini Kesti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘başkan’ olarak ilk iş yeri açılışını gerçekleştirdi. Söğüt, ilk olarak Yeniyalı Mahallesi’nde Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte cami cemaati ile bir araya gelen Söğüt, hem vatandaşları dinledi hem de sohbet ederek tebrikleri kabul etti. Daha sonra ise heyet, hep birlikte Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Perde Dünyası’nın açılışına katıldı.

İLK KURDELESİNİ KESTİ

Enes Demir’in sahibi olduğu işletmenin kurdelesini Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammed Saraç ile birlikte kesen Şener Söğüt, “Açılan her işletme ilçe ekonomisine mutlaka katkı sağlayacaktır. Mazbatamızı aldıktan sonra ilk katıldığım açılış. İşletmecilere ve ilçemize hayırlı olsun” dedi. Gerçekleştirilen açılış sonrasında Milletvekili Şeker ve Şener Söğüt genç işletmeciden bilgi aldı.