Söğüt, "Şimdi Hizmet Zamanı"

Söğüt, “Şimdi Hizmet Zamanı”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, devir-teslim töreni sonrasında makamına geçti, tebrikleri kabul etti. Devir-teslim töreni sonrasında hemen görevine başlayan Söğüt, tebrik için gelen vatandaşları da ağırladı. Tek tek herkesle görüşen, her görüşten, STK temsilcilerinden ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul eden Şener Söğüt, “Parti rozetimizi çıkarttık, hizmet rozetimizi taktık” dedi.

HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Oy versin vermesin Körfez’de herkesin başkanı olacağını belirten Söğüt, “Her iki kişiden birinin oyunu aldık ama biz tüm Körfezlilerin belediye başkanı olacağız” dedi. ‘Huzur ilçesi’ olan Körfez’de huzuru arttırmak bir yana vatandaşların mutluluğu için de projeler üreteceklerini belirten Söğüt, “Körfezlilerin gönlüne, tevazu ve samimiyet ile birlikte hizmetlerimizle gireceğiz” ifadelerini kullandı.