MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KÖRFEZ BELEDİYESİNE ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KÖRFEZ BELEDİYESİNE ZİYARET

Körfez Belediyesi, önemli misafirlerini belediye hizmet binasında ağırladı. Tüpraş İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, bina içinde bulunan birimleri tek tek ziyaret etti. Birim müdürlerinden çeşitli bilgiler aldı.

BİRİMLER HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Tüpraş İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, Hayat Bilgisi Yerel Yönetimler konulu dersleri sebebiyle Öğretmenleri Banu Türkoğlu ile birlikte Körfez Belediyesini ziyaret etti. Yapılan ziyaret esnasında minik öğrencilere Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş eşlik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Aslı Kuş, ziyaret ettikleri birimler hakkında geleceğin teminatı olan öğrencilere bilgiler aktardı.

YEREL YÖNETİMLERİN İŞLEYİŞİ ANLATILDI

Körfez Belediyesi Körfez için ne yapıyor sorusunu soran minikler, Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş’u büyük bir dikkatle dinledi. Yerel Yönetimler alanında önemli ve başarılı çalışmalara imza atan Körfez Belediyesi, yaptığı hizmetlerle öğrencileri kendine hayran bıraktı. Öğrenciler, önemli kararların alındığı meclis salonunu da ziyaret ettiler.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.