Haber

BAŞKAN BARAN´DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Orjinal Resim

BAŞKAN BARAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınların, toplumun ve huzurun temel taşı olduğuna dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yayımladığı mesajında; “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği, şefkati temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun mimarıdır” dedi.

KADIN HER ALANDA OLMALI

Kadınlarımız, milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde ve tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır.

VARLIKLARI ONURLANDIRIYOR

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, öğreten, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunabilen, ailenin ve toplumun mimarı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.    

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler