Haber

BAŞKAN BARAN´DAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

Orjinal Resim

BAŞKAN BARAN’DAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 31 Mart'ta görev süresi dolacak olması sebebiyle personeline veda yemeği verdi.

Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemek programına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Cumhur İttifakı-AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve belediye personeli katıldı.    

BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ AŞK İLE ÇALIŞTIK
Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “ Kıymetli yol arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım, hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Acısıyla tatlıysa 5 yılda Körfez’e imza niteliğinde eserler bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum. Elbette ki hayata geçirdiğimiz projeler tek başımıza yaptığımız işler değil. Birlikte gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan aşk ile çalıştık. Dönemimizde yapılan çalışmalar doğrultusunda Körfez; Kampüsü’ne kavuştu, Kalesi’ne kavuştu, spor akademilerine kavuştu. Körfez, dönemimizde olduğu gibi, bundan sonra ki süreçte de ilkleri yaşan bir ilçe olacak.

HAKLARINIZI HELAL EDİN

Ben inanıyorum ki; AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayımız Şener Söğüt kardeşim de bizden devralacağı hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacak. 31 Mart akşamı inşallah kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Körfez olacak.  Sözlerime son verirken, 5 yıl içerisinde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan, desteklerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Bu yolda her zaman yanımda olan eşim Bilge hanıma, çocuklarıma ve aileme şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli mesai arkadaşlarım haklarınızı helal edin, benden yana bir hak var ise helal olsun. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi.

SİZ OLMADAN, BAŞARI OLMAZ

Belediye Personeline hitap eden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt;“Belediyemizin bel kemiği olan çalışma arkadaşlarımız, hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.  Yaptığımız her başarılı işin arkasında sizler varsınız. Bizler ne kadar takım kaptanlığını yaparsak yapalım; sizlerin desteği ve üstün gayreti olmasa başarı elde etmemiz mümkün değil. Sizlerle birlikte sadece Körfez’de değil, Türkiye’nin her tarafında adından övgüyle söz edilen bir belediye yönetimi sergileyeceğiz. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin.

TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran, ilçemizde birçok projeyi hayata geçirdi. Bizlerde gurur duyuyoruz. Aynı gemide hep birlikteyiz. Dümende ki kişi değişse bile, hizmet değişmez, hizmet aşkı bitmez. Belediye Başkanımız İsmail Baran’a, Körfez ilçemize kattığı değerler için, adından söz ettiren projeleri kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah İsmail Başkandan razı olsun. Geceniz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler