Başkan Baran Gümüşhanelileri Ziyaret Etti

Başkan Baran Gümüşhanelileri Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esentepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gümüşhane Harmancık Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini, akabinde Gümüşhane Tekke Köyü Derneğini ziyaret eti.

VATANDAŞLA ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kentte faaliyet gösteren STK ve derneklerle bir arada olmayı sürdürüyor. Başkan İsmail Baran, Esentepe Mahallesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra Gümüşhane Harmancık Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ve Gümüşhane Tekke Köyü Derneklerini ziyaret eti.  Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Baran ve vatandaşlar sıcak çay eşliğinde uzun bir sohbet gerçekleştirdiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Çat kapı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.