Haber

ALTYAPININ BİTTİĞİ SOKAKLAR BEKLETİLMEDEN ASFALTLANIYOR

Orjinal Resim

ALTYAPININ BİTTİĞİ SOKAKLAR BEKLETİLMEDEN ASFALTLANIYOR

İSU tarafından Körfez genelinde yürütülen altyapı çalışmaları iki mahallede devam ederken, Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda hemen asfaltlama çalışması yürütüyor.

İSU tarafından Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarında tamamlanan cadde ve sokaklar hızla asfaltlanıyor. Özellikle kış aylarında vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek adına Körfez Belediyesi ekipleri sürekli olarak çalışmaların başında yer alırken, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği cadde ve sokaklar 24 saat esasıyla yürütülen çalışmalar ile hemen asfaltlanıyor.

SICAK ASFALT DÖKÜLÜYOR

Özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların yağmur ve çamur gibi etkenler dolayısıyla mağduriyetini en aza indirmek adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten yetkililer, Körfez Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile tamamlanan bölgelerde önce yola malzeme serilere asfalta hazır hale getirildiğini daha sonra da hemen sıcak asfalt ile buluşturulduğunu belirtti. Son olarak Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde altyapının tamamlandığı üç sokakta asfaltlama çalışması tamamlandı.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler