BAŞKAN BARAN´DAN HASTA ZİYARETLERİ

BAŞKAN BARAN’DAN HASTA ZİYARETLERİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, özel bir hastanede tedavi gören Sipahiler Köyü Muhtarı Şerifali Kaya’yı Körfezli muhtarlar ile birlikte hastanede ziyaret etti. Başkan Baran, diğer hastaları da ziyaret ederek şifa diledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve diğer muhtarlar ile birlikte özel bir hastanede tedavi gören Sipahiler Köy Muhtarı Şerifali Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Baran, Muhtar Şerifali Kaya’yı ziyareti öncesinde aynı hastanede tedavi gören; Güneydoğu Gazimiz Orbay Şentürk’ün odasına uğradı. Gazi Şentürk’e şifalar dileyen Başkan İsmail Baran, tedavisi hakkında da bilgi aldı.

ACİL ŞİFA TEMENNİSİ

Başkan Baran daha sonra belediye çalışanı Kahraman Aydın’ın babası, Hacı Halil Aydın’ı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Muhtarlar ile birlikte daha sonra Sipahiler Köy Muhtarı Şerifali Kaya’yı tedavi gördüğü odada ziyaret eden Başkan İsmail Baran, “Durumunu iyi gördüm. Kendisine acil şifa dileklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.