İlimtepe Yolu´nda ASFALT HAZIRLIĞI

Körfez Belediyesi, İlimtepe ile Yarımca arasında başlattığı duble yolda sona geldi, asfalt için hazırlık yapıldı. Bayram sonrasında asfalt serimi gerçekleştirilecek

DAĞLARI delip, yeni yollar açmaya devam eden Körfez Belediyesi, Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye çıkacak yolda başlattığı genişletme çalışmasında sona doğru geldi. Asfalt öncesi tüm hazırlıklarım tamamlandığı yolda, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Baran da Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte bölgede inceleme yaptı.

ULAŞIM RAHATLAYACAK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirterek, “Mevcut yol dışında imar planları çerçevesinde güzergâhta yenileme çalışmaları da sürdürüyoruz. 30 metre genişliğinde bir yol olacak ve İlimtepe bölgemize ulaşımı rahatlatacak” dedi. Asfalt öncesinde toprak serimi gerçekleştirilen bölgede, asfalt serimi de bayram sonrasında gerçekleştirilecek.