İlimtepe Mezarlığı?nın Çevresi Düzenleniyor

Körfez Belediyesi, İlimtepe Mezarlığı’nda başlattığı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Körfez Belediyesi tarafından kentin ihtiyacına göre oluşturulan yeni mezarlık alanında sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan İsmail Baran, burada devam edilen bir takım çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz’dan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler alan Başkan Baran, “Burada sürdürdüğümüz hummalı çalışmaların tek bir amacı var. Oda halkımızın en çok memnun olduğu ve bizimde en çok önemsediğimiz hizmetlerimizden biri cenaze hizmetleri insanlarımızın zor zamanlarında yanlarında olarak ve vatandaşlarımıza tüm hizmetleri en iyi ve en kolay şekilde almalarını sağlamaktır.” Dedi.

MODERN BİR MEZARLIK OLACAK

Adalar arasındaki yaya ve araç yollarında parke ve asfalt çalışmaları yapılacak. Ayrıca modern bir hizmet binası kazandırmak adına çalışmaların yürütüldüğü İlimtepe Mezarlığı’nda uygun yerlerde hayrat çeşmeleri kuruldu. Aydınlatma, peyzaj düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmaları ile güzelleşecek mezarlıkta kurulacak olan elektronik sistemden ada ve pafta numarası bilinmeyen mezar yerleri kolayca bulunabilecek.