KÖRFEZ´DE ASFALT ATAĞI

Körfez Belediyesi, kentin dört bir yanında eskiyen ve yıpranmış asfaltların yenilenmesi, bakım, yama ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AŞINAN VE YIPRANAN YOLLARA MÜDAHALE

Ana cadde ve köy yollarına kadar Körfez’in dört bir yanında gece gündüz çalışarak asfalt seferberliği başlatan Körfez Belediyesi, kent genelinde merkezden en ücra köye kadar sıcak asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriyor. Özellikle aşınan ve yıpranan bölgelerin bakım-onarım çalışmalarını aksatmadan çözüme kavuşturan Körfez Belediyesi ekipleri, Tütünçiftlik merkez de bulunan Ahmet Petrolcü Sokağı baştan aşağıya yenileyerek sıcak asfaltla buluşturdu.

TALEPLER ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Belediye ekipleri tarafından hazırlanan günlük çalışma programı kapsamında; Körfez’in tüm mahallelerinde yama, asfalt, kaplama ve yeni yolların açılması gibi ihtiyaca yönelik olarak birbirinden farklı çalışmaları da hayata geçiriyor. Hava şartlarının yol yapım ve onarıma el verişli olması nedeniyle her bölge için oluşturulan ekipler, vatandaşlardan gelen taleplere de en iyi şekilde cevap veriyor.