Haber

Köylerimizin desteği bizler için önemli

Orjinal Resim

Köylerimizin desteği bizler için önemli

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bayram boyunca sahadaydı, SKM programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.  Körfez’de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ilk durağı; Dikenli Köyü’nde vatandaşlar tarafından geleneksel hale getirilen hayır programı oldu. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile birlikte; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Şener Söğüt, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖYLERİMİZİN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köylerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Körfez’in köylerinde birçok projeyi hayata geçirdik. Hem tarihi yapıların restorasyonunu yapıyoruz hem de ekonomik anlamda köylerimizin gelişmesini sağlayacak projelere imza atıyoruz. Köylerimiz bizim için önemli. Körfez’in köyleri bize her zaman destek çıktı. 24 Haziran’da da desteğini esirgemeyecektir” dedi.

GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ

Programda vatandaşlara seslenen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti hükümeti olarak 16 yıldır Türkiye’yi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını belirterek, “Halkımız da bizim başarımızı görmese, 16 yıldır biz sizlere hizmet ediyor olamazdık. AK Parti, gücünü milletten alan bir partidir. Körfez’in köylerindeki gelişim, Türkiye’nin dört bir yanında var” dedi.

 KENETLENEREK AŞACAĞIZ

"İçeriden veya dışarıdan kardeşliğimize zarar vermeye yönelik tehditleri, ancak ve ancak birbirimizle kenetlenerek aşacağız” diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Büyük badireler atlattık ama hep beraber olduk. ‘Yapamazlar’ dediler, yaptık. Başaramaz denilenleri başardık. Vesayetçilere ve darbecilere pabuç bırakmadık” ifadelerini kullandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha sonra Sevindikli ve Cuma Ürkütlü Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler